Projektet

Crowdfunding til visualiserings App til klimaløsninger m.m.

Projektet

Visualiserings App

Til kommuner og forsyninger

Løsningen gør det muligt, med sin tablet eller smartphone i hånden, at gå ud på en vej og vise hvordan eksempelvis et vejbed vil se ud, når det er anlagt.

Med appen kan man også visualisere de tekniske funktioner under jorden.
Appen understøtter dialogen i projektgruppen, og med borgere og interessenter, fordi den sikrer den samme referenceramme. Brug appen til at udvikle idéer, til at lade borgere foreslå løsninger og som præsentationsværktøj. Appen er sjov at bruge og gør samarbejde om klimatilpasning til en leg.

Historien bag

Efterspørgsel skubbede projektet i gang

Projektet er startet under KLIKOVAND, som er et netværk for kommuner og forsyninger, der siden 2012 har understøttet fælles, robuste løsninger for klimatilpasning.

Dialog, kommunikation og inddragelse af borgere og interessenter har vist sig som en udfordrende fællesnævner i mange projekter.


Derfor satte KLIKOVAND et pilotprojekt i søen, der stillede spørgsmålet: Kan augmented reality-teknologi bruges til at løfte dialogen om klimatilpasning?

Pilotprojektet blev udviklet i samarbejde med en følgegruppe af professionelle fagfolk indenfor klimatilpasning. Appen tog derfor form efter deres behov og ønsker. Siden blev den testet blandt borgere, og konklusionen er klar:

Appen løfter dialogen om klimatilpasningsløsninger på veje, og der er stort potentiale i videreudviklingen.

Jo flere den bliver gjort tilgængelig for, desto bedre.

Bliv partner

Her ses vores højt værdsatte partnere

LAR

App

AR Visualiserings App

+45 7220 1519

COPYRIGHT © Alle rettigheder til indhold og løsning tilhører Intertisement og Teknologisk Institut